Premis “Lilí Álvarez” per a treballs periodístics sobre l'esport femení

Ja està en marxa la IV Edició dels Premis Lilí Álvarez, convocats per l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats (IMIO) en col·laboració amb el Consell Superior d'Esports, i tenen per objecte destacar els treballs periodístics que millor hagin contribuït a la difusió i defensa de la igualtat entre dones i homes en l'àmbit esportiu i a visibilizar l'esport femení a Espanya.

Premis Lilí Álvarez

S'estableixen quatre categories, segons el format del treball, difosos tant en mitjans convencionals (premsa, ràdio i televisió) com en mitjans digitals o altres llocs d'internet.

 

Presentació sol·licituds:

  • En el Registre General de l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats, en la C/ Comtessa de Venadito nº 34, 28027-Madrid.
  • En qualsevol de les oficines i registres als quals fa referència el punt 4 de l'art. 16 de la Llei 39/15, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, dirigit al Registre General de l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats, indicant en el sobre ‘Premi “Lilí Alvarez”.
  • En cas de triar la presentació per Registre Electrònic, es farà en el Registre Electrònic comú del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en la següent adreça:  https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do

Termini de presentació de sol·licituds: 30 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte en el BOE, per l'es inicia el termini de presentació el 12 de setembre i finalitza a les 15 hores del dia 11 d'octubre de 2020 ( Art. 30, punt 5, de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques).

Per a més informació: https://www.inmujer.gob.es/servrecursos/convocatorias/2020/ivpremiosllilialvarez.htm