Víctor Francs lliura el reconeixement honorífic de ‘Iguals en l'Esport’ a Coloma del Riu, David Guerrero, César Vallejo i Ángela Gallardo

Madrid, 28 de juny de 2023.- El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Víctor Francs, farà entrega aquest dijous, 29 de juny, del reconeixement honorífic de ‘Iguals en l'Esport’ a Coloma del Riu, David Guerrero, César Vallejo i Ángela Gallardo amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI. Ells són els presentadors i directors del video podcast ‘Ja no vull amagar-me’, una producció original de RTVE Play que aprofundeix en l'experiència de les persones LGTBI al món de l'esport.

L'acte d'entrega, que tindrà lloc a les 17:00 hores a la seu del Consell Superior d'Esports, té com a objectiu posar en valor el treball i la lluita pels drets de les persones LGTBI, així com l'aposta per la visibilitat del col·lectiu en l'àmbit de l'esport.

 

CONVOCATÒRIA

_________________________________________

 

DIA:                       Dijous, 29 de juny de 2023

HORA:                 17:00 hores

LLOC:                Sala Samaranch - Calmi del CSD

                               C/Martín Fierro, 5

 

Nota:    Es prega als mitjans de comunicació sol·licitar acreditació a través del correu electrònic prensa@csd.gob.es (nom, mitjà i DNI)