Esdeveniments d'Excepcional Interés Públic (AEIP)

Empresa i esport: "Junts, més forts"

AEIP

 

Per al Consell Superior d'Esports és fonamental la col·laboració públic-privada per a l'impuls i posicionament de l'esport espanyol i per açò la implicació de les empreses és crucial.

Des del Govern d'Espanya s'ha concedit el reconeixement d'Esdeveniments d'Excepcional Interés Públic a quatre programes esportius: Univers Dona, ADB 2020 Suport al Deporte Base, Noves Metes i Esport Inclusiu.

Tots ells són ferramentes que fan créixer l'esport al mateix temps que transformen la societat, fent-la més justa, més igualitària i més inclusiva. En definitiva, els Esdeveniments d'Excepcional Interés Públic aporten nombrosos beneficis a l'esport i a la societat, però també a les empreses, ja que ajuden a reforçar la seua Responsabilitat Social Corporativa, a identificar-se amb els grans valors de l'esport i amb els esportistes espanyols.

Per tot açò, des del Consell Superior d'Esports volem animar a totes les empreses al fet que participen en estos programes excepcionals, perquè són el clar exemple que la col·laboració públic-privada és essencial per a multiplicar els resultats en el futur.

 

quatre aeips

Univers Dona

Té com a objectiu la promoció i l'increment de la participació femenina en tots els àmbits esportius, contribuint així a la millora i transformació social a través dels valors d'esport.

Univers Dona

 

ADB 2020

Dirigit a incrementar el nombre de persones que practiquen esport des d'edats primerenques, joventut i etapa universitària, detectar nous talents, així com la seua formació integral els àmbits esportiu i acadèmic.

ADB 2020

 

Noves Metes

Aporta un suport essencial per al futur professional i personal dels esportistes quan finalitzen la competició d'alt nivell.

Noves Metes

 

Esport Inclusiu

Promou la pràctica esportiva de persones amb discapacitat.

Esport Inclusiu

 

 

Seguix els Esdeveniments d'Excepcional Interés Públic en xarxes >>>