Univers Dona II

UNIVERSO MUJER II es un programa que tiene por objeto la promoción y el incremento de la participación femenina en todos los ámbitos del deporte, para contribuir a la mejora y transformación social a través de los valores del deporte. Se busca alcanzar una sociedad más igualitaria donde la mujer y el deporte sean parte esencial del crecimiento del país.

Univers Mujer II pretén aprofundir en la dimensió social i cultural de l'esport per a impulsar un canvi en l'estil de vida dels espanyols i fomentar l'esport en les dones, mitjançant la seua promoció i visibilización.

Univers Dona II es materialitza en la posada en marxa de projectes que busquen la difusió i promoció de l'esport femení a través de 5 grans pilars d'actuació:

  1. Formació com a element d'excel·lència
  2. Pla de desenvolupament esportiu: des de la base fins a l'elit
  3. Visibilización y promoción de la mujer en el deporte y en la sociedad
  4. Liderazgo
  5. Dona, salut i esport.

La declaració del Programa Univers Dona II com a Esdeveniment d'Excepcional Interés Públic (AEIP) permet l'obtenció d'importants beneficis fiscals a aquelles empreses que col·laboren amb la difusió de l'esdeveniment i realitzen una aportació a títol donatiu a este programa.

El periodo de vigencia del programa Universo Mujer II se extiende del 1 de enero de 2019 hasta el 31 de diciembre de 2021.

DOCUMENTACIÓ:

 

Manual d'identitat corporativa i d'ús per a empreses col·laboradores del programa Univers Dona II:  En este document es determinen els estàndards d'utilització dels logotips i/o imatge; els criteris per a la quantificació dels diferents beneficis fiscals que preveu la normativa actual; establix els suports publicitaris per a la seua divulgació i la base de deducció dels mateixos, les modalitats de gastos de publicitat dels mitjans de comunicació col·laboradors; els plans i programes d'actuació que es realitzen en el marc del Pla. A més, es definix tant el procediment de reconeixement dels beneficis fiscals com els models de documentació a aportar per les empreses col·laboradores i establir la normativa aplicable a este procediment: 

- DESGRAVAMENT PUBLICITAT:

- MECENATGE PRIORITARI: