El CSD, en la inauguració de la Casa d'Espanya de Tòquio 2020

El director general d'Esports del CSD, Albert Soler, vas agafar a la inauguració de la Casa d'Espanya dels Jocs Olímpics

Madrid, 23 de julio de 2021. El director general de Deportes del Consejo Superior de Deportes (CSD), Albert Soler, ha asistido hoy a la inauguración de la Casa de España de los Juegos Olímpicos de Tokio 2020.

Albert Soler, acompanyat per representants del CSD, ha seguit en directe en la Casa d'Espanya la cerimònia d'obertura dels Jocs i l'emocionant desfilada de la delegació olímpica espanyola amb Mireia Belmonte i Saul Craviotto com abanderats.

"Comienzan los Juegos de la emoción y de la ilusión. A pesar de la distancia impuesta por las medidas de seguridad frente a la pandemia, nuestros y nuestras deportistas sentirán el aliento de toda la afición española", ha destacado el director de Deportes del CSD.

Las restriccions motivades per la Covid-19 han obligat a situar a Madrid, en la seu del Comité Olímpic Español (COE), la Casa d'Espanya, un espai d'encontre del món de l'esport per a poder seguir els Jocs de Tòquio.