Víctor Francs: “La industrialització del sector esportiu redundarà en millors servicis per a la ciutadania”

El president del Consell Superior d'Esports ha clausurat la 1ª edició de l'Expansió & Marca Business Sport Fòrum

Madrid, 30 de novembre de 2023.- El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Víctor Francs, ha clausurat la primera edició de el “Expansió & Marca Business Sport Fòrum”, que este dijous ha reunit a Madrid a un gran nombre de líders de l'esport i de l'empresa per a abordar els nous models de negoci i les tendències del mercat.

Durant la seua intervenció, el president del CSD ha assegurat que l'esport és un sector en constant canvi com a conseqüència dels avanços que el món, en general, està experimentant. Per este motiu, ha felicitat als organitzadors de l'esdeveniment per facilitar que hi haja espais per a reflexionar sobre estos temes que resulten “crucials” per al sector esportiu.

Francs s'ha mostrat convençut que “no s'entén l'esport si no és com una col·laboració públic-privada”.

En este sentit, ha reivindicat el paper de les Administracions Públiques com a acompanyants de les empreses a l'hora d'innovar i desenvolupar polítiques públiques amb este objectiu.

“Una de les obsessions del CSD està en la idea de l'esport com a indústria, que a voltes pot paréixer impersonalizar el sector, però que és el que ens permet donar millors servicis i que hi haja més proximitat amb les persones”, ha reflexionat.

“Hi ha limitacions, però tenim marges econòmics i socials. La gent està disposada a fer una aposta per un esport més innovador i modern”, ha afegit.

Finalment, ha insistit que “l'esport ajuda a construir una societat millor”. “I ara estem davant una etapa en la qual tenim a veure què canvis necessitem. Hem de reflexionar sobre nous fenòmens, sobre l'esport com a indústria i com a negoci que genera riquesa per a impulsar l'esport amb una aposta del públic amb ajuda i suport del privat. Tenim molts reptes per davant, si agradeu i voleu, estic disposat a caminar-los amb vosaltres”, ha conclòs.