Víctor Francs: “La industrialització del sector esportiu redundarà en millors serveis per a la ciutadania”

El president del Consell Superior d'Esports ha clausurat la 1ª edició de l'Expansió & Marca Business Sport Fòrum

Madrid, 30 de novembre de 2023.- El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Víctor Francs, ha clausurat la primera edició de el “Expansió & Marca Business Sport Fòrum”, que aquest dijous ha reunit a Madrid a un gran nombre de líders de l'esport i de l'empresa per abordar els nous models de negoci i les tendències del mercat.

Durant la seva intervenció, el president del CSD ha assegurat que l'esport és un sector en constant canvi com a conseqüència dels avanços que el món, en general, està experimentant. Per aquest motiu, ha felicitat als organitzadors de l'esdeveniment per facilitar que hi hagi espais per reflexionar sobre aquests temes que resulten “crucials” per al sector esportiu.

Francs s'ha mostrat convençut que “no s'entén l'esport si no és com una col·laboració públic-privada”.

En aquest sentit, ha reivindicat el paper de les Administracions Públiques com a acompanyants de les empreses a l'hora d'innovar i desenvolupar polítiques públiques amb aquest objectiu.

“Una de les obsessions del CSD està en la idea de l'esport com a indústria, que de vegades pot semblar impersonalizar el sector, però que és el que ens permet donar millors serveis i que hi hagi més proximitat amb les persones”, ha reflexionat.

“Hi ha limitacions, però tenim marges econòmics i socials. La gent està disposada a fer una aposta per un esport més innovador i modern”, ha afegit.

Finalment, ha insistit que “l'esport ajuda a construir una societat millor”. “I ara estem davant una etapa en la qual tenim a veure què canvis necessitem. Hem de reflexionar sobre nous fenòmens, sobre l'esport com a indústria i com a negoci que genera riquesa per impulsar l'esport amb una aposta del públic amb ajuda i suport del privat. Tenim molts reptes per davant, si agradeu i voleu, estic disposat a caminar-los amb vosaltres”, ha conclòs.