El CSD concedix la mesura cautelar sol·licitada per LaLiga per a ajornar dos partits de Primera Divisió

Resolució per tràmit d'urgència per als encontres d'este cap de setmana

La resolució aconseguix un triple objectiu: salvaguardar la salut dels futbolistes, respectar els interessos de la RFEF davant possibles al·legacions i permetre als clubs traçar amb suficient antelació la seua planificació dels partits

Madrid, 07 de setembre de 2021.- El Consell Superior d'Esports (CSD) ha emès hui una resolució per la qual concedix la mesura cautelar sol·licitada per LaLiga de l'ajornament dels encontres corresponents a la pròxima jornada de Primera Divisió Sevilla – FC. Barcelona i Vila-real – Alabés

El CSD ha resolt concedir esta mesura respectant els interessos de tots els estaments implicats i atenent a criteris relacionats amb la integritat i protecció de la salut dels propis esportistes.

“Tenint en compte que estos partits havien de celebrar-se ja dissabte que ve i atenent a esta immediatesa i fent ús a més de les atribucions que té conferides el Consell Superior d'Esports, hem decidit prendre estes mesures cautelars”, ha manifestat el president del CSD, José Manuel Franco.

Franco ha destacat que “es tracta d'unes mesurades cauteles que respecten, en primer lloc, la salut dels jugadors, que és alguna cosa essencial. En segon lloc, hem respectat el marge de temps que necessiten els clubs afectats per a planificar tota l'organització dels partits i, en tercer lloc, hem tingut en compte el termini d'al·legacions contra esta resolució del que disposa la RFEF. En definitiva, hem sigut respectuosos amb totes les parts afectades”.

Se adjunta resolució completa del CSD: