El CSD, la RFEF i LaLiga fan una crida als aficionats/aficionats per a evitar concentracions que posen en risc la salut pública

Davant l'imminent final de les competicions de futbol

Madrid, 14 de juliol de 2020. El Consell Superior d'Esports (CSD), la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga fan una crida als aficionats/aficionats espanyols perquè, davant l'imminent final de les competicions, opten per les celebracions de caràcter privat o restringit a petit grups permesos per llei. S'han d'evitar concentracions que puguen suposar un risc per a la salut, ja que la pandèmia de la COVID-19 seguix causant estralls dins i fora del nostre país.

cal recordar que, a dia d'hui, diverses regions i comarques espanyoles han retrocedit en el procés de desescalada pels rebrots, i açò fa desaconsellable que es produïsquen aglomeracions o reunions menors que no hagen sigut regulades per les autoritats. Per criteris estrictes de salut, imatges com les viscudes en alguns punts del país el cap de setmana passat són totalment desaconsellables.

El CSD, la RFEF i LaLiga van aconseguir, a través de la firma dels Pactes de Viana i amb la col·laboració de tot el sector esportiu, una tornada reeixida dels entrenaments i les competicions esportives, sempre baix estrictes protocols de seguretat sanitària que van rebre el vistiplau de les autoritats competents. Els jugadors, els clubs i tot el personal involucrat en el desenvolupament dels campionats han possibilitat que Espanya hui siga un exemple a nivell internacional en matèria d'esport segur. És alguna cosa que també han aconseguit els aficionats/aficionats, que són claus per a propiciar un final modèlic de les nostres lligues.

Enguany toca celebrar l'èxit dels equips des de casa, en família, en petit grups, en els balcons o a través de les Xarxes Socials, però en cap cas a través de concentracions que posen en risc la salut pròpia i la dels altres. Solament evitant eixes circumstàncies serem eficaces a l'hora de combatre el virus, derrotar-ho i, aleshores sí, celebrar els grans triomfs com realment mereixen.

#UnBalcónCampeón #CampeónEnRedes

#UnBalcónDePrimera #DePrimeraEnRedes