El CSD, la RFEF i LaLiga fan una crida als aficionats/aficionats per evitar concentracions que posin en risc la salut pública

Davant l'imminent final de les competicions de futbol

Madrid, 14 de juliol de 2020. El Consell Superior d'Esports (CSD), la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga fan una crida als aficionats/aficionats espanyols perquè, davant l'imminent final de les competicions, optin per les celebracions de caràcter privat o restringit a petits grups permesos per llei. S'han d'evitar concentracions que puguin suposar un risc per a la salut, ja que la pandèmia de la COVID-19 segueix causant estralls dins i fora del nostre país.

cal recordar que, a dia d'avui, diverses regions i comarques espanyoles han retrocedit en el procés de desescalada pels rebrots, i això fa desaconsellable que es produeixin aglomeracions o reunions menors que no hagin estat regulades per les autoritats. Per criteris estrictes de salut, imatges com les viscudes en alguns punts del país el cap de setmana passat són totalment desaconsellables.

El CSD, la RFEF i LaLiga van aconseguir, a través de la signatura dels Pactes de Viana i amb la col·laboració de tot el sector esportiu, una tornada reeixida dels entrenaments i les competicions esportives, sempre sota estrictes protocols de seguretat sanitària que van rebre el vistiplau de les autoritats competents. Els jugadors, els clubs i tot el personal involucrat en el desenvolupament dels campionats han possibilitat que Espanya avui sigui un exemple a nivell internacional en matèria d'esport segur/segur. És alguna cosa que també han aconseguit els aficionats/aficionats, que són claus per propiciar un final modèlic de les nostres lligues.

Aquest any toca celebrar l'èxit dels equips des de casa, en família, en petits grups, en les balconades o a través de les Xarxes Socials, però en cap cas a través de concentracions que posin en risc la salut pròpia i la dels altres. Solament evitant aquestes circumstàncies serem eficaces a l'hora de combatre el virus, derrotar-ho i, llavors sí, celebrar els grans triomfs com realment mereixen.

#UnBalcónCampeón #CampeónEnRedes

#UnBalcónDePrimera #DePrimeraEnRedes