Una delegació de dones del Govern d'Aràbia Saudita coneix els projectes del CSD en matèria d'Esport Femení

Han mantingut un encontre amb representants del Consell que els han traslladat els projectes sobre Mujer i Esport que actualment desenvolupa el Govern espanyol

Tras la reunió han visitat les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Madrid

Madrid, 03 de setembre de 2021. Una delegació de deu dones representants del Ministeri d'Educació i del Ministeri d'Esport d'Aràbia Saudita han estat durant el matí d'avui a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) per a conéixer de primera mà els projectes que el Govern espanyol impulsa per a potenciar l'esport femení en el nostre país.

La subdirectora de Mujer i Esport del CSD, Bárbara Fuertes, i el subdirector d'Alta Competició, Txus Mardarás, han traslladat a les integrants de la delegació saudita els projectes sobre Mujer i Esport que el Consell desenvolupa en l'actualitat. El programa Universo Mujer, el recentment creat Observatorio de Igualdad, o les ajudes a la conciliació són alguns dels projectes que s'han explicat a les assistents. Les dones presents en l'encontre estan cridades a liderar el canvi cultural i la gestió de l'esport femení del seu país pel que busquen l'assessorament necessari per a impulsar-ho.

Con posterioritat a l'encontre, les representants del Govern d'Aràbia Saudita, acompanyats del subdirector de Promoció i Innovació Esportiva, Pablo Castillo, han visitat les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Madrid, on han assistit als entrenaments de varis dels esportistes espanyols que entrenen en ell. Judo, Gimnàstica Rítmica, Natación  o Atletisme són algunes de les disciplines que han tingut l'oportunitat de conéixer.