El CSD i SPORTTIPS firmen un conveni de col·laboració per a facilitar als esportistes el seu desenvolupament professional i personal

  • Sporttips es una plataforma digital (APP) que conecta a los deportistas de todos los niveles con los mejores especialistas y servicios, y cuenta con el aval de destacados deportistas como Ona Carbonell, Teresa Perales, Alexia Putellas, Adri Arnaus y muchos más.

 

Madrid, 12 de mayo de 2022.- El Consejo Superior de Deportes (CSD) firma un convenio de colaboración con Sporttips, una plataforma tecnológica que conecta a una comunidad inclusiva y diversa de deportistas con un ecosistema de especialistas y servicios de confianza, avalados por expertos y por deportistas de élite. El convenio ha sido firmado por Albert Soler, director General de Deportes, y Marcos Garzo, CEO y fundador de Sporttips, y contó también con la presencia de Teresa Perales, que forma parte del proyecto.

La col·laboració entre el CSD i Sporttips es basa a aprofitar les sinergies entre les dos entitats amb la voluntat d'oferir als esportistes d'alt rendiment un suport personal i professional de màxima qualitat.  El objectiu és facilitar el desenvolupament integral de l'esportista, inclòs l'accés als millors especialistes necessaris per a garantir una bona transició al món laboral i satisfer totes les seues necessitats en cada etapa de la seua vida com a esportistes d'elit i/o d'alt rendiment.

Sporttips compta amb l'aval de grans esportistes olímpics i paralímpics. El seu propòsit és facilitar, aconsellar i acompanyar a l'esportista tant en l'àmbit del rendiment esportiu (coaching, psicologia, fisioteràpia, etc.), com en matèria de salut (nutrició, medicina esportiva, etc.), educació (beques, cursos, ponències, etc.) i també en la gestió (borsa de treball, agències de representació, etc.).

Per a Albert Soler, director General d'Esports del CSD, “Sporttips suposa un recurs de gran valor per als nostres esportistes d'alt nivell amb vista a que puguen beneficiar-se d'una plataforma creada per i per a l'esportista, que els possibilite donar a conéixer i desenvolupar els seus servicis professionals en un marc que garantix la qualitat dels mateixos. Se sumisca als recursos que el CSD, a través del Programa d'Atenció a l'Esportista d'Alt Nivell, posa al servici de l'esportista perquè puga desenvolupar una carrera dual reeixida, ajustada a les demandes competitives i a l'objectiu professional de cada esportista”.

Teresa Perales, nadadora paralímpica i recentment guardonada amb el Premi Princesa d'Astúries dels Esports 2021, considera el conveni com "una excel·lent oportunitat d'accedir a una diversitat de servicis avalats per esportistes d'elit en una mateixa plataforma. Crec que que iniciatives com Sporttips són francament útils per a qualsevol amant de l'esport, siga el que siga el nivell al que estiga. A més, acords com este amb el CSD són essencials perquè els esportistes d'alt nivell puguem també aprofitar estes sinergies, així com les oportunitats personals i professionals que ens aporta esta plataforma infinita”.

Per la seua part, Marcos Garzo, CEO i fundador de Sporttips, considera que “l'esport és ara un dret essencial i el nostre propòsit, molt en línia amb la visió del CSD i del PROAD, és ajudar als esportistes en tots aquells servicis especialitzats que necessiten en el seu cicle de vida. En la seua etapa de formació, l'etapa de competició i professional, i de summa importància, en la seua etapa de gestió en un nou món laboral, sempre fomentant els grans valors dels esportistes”.