El CSD i SPORTTIPS signen un conveni de col·laboració per facilitar als esportistes el seu desenvolupament professional i personal

  • Sporttips és una plataforma digital (APP) que connecta als esportistes de tots els nivells amb els millors especialistes i serveis, i compta amb l'aval de destacats esportistes com Ona Carbonell, Teresa Perales, Alexia Putellas, Adri Arnaus i molts més.

 

Madrid, 12 de maig de 2022.- El Consell Superior d'Esports (CSD) signa un conveni de col·laboració amb Sporttips, una plataforma tecnològica que connecta a una comunitat inclusiva i diversa d'esportistes amb un ecosistema d'especialistes i serveis de confiança, avalats per experts i per esportistes d'elit. El conveni ha estat signat per Albert Soler, director General d'Esports, i Marcos Garzo, CEO i fundador de Sporttips, i va explicar també amb la presència de Teresa Perales, que forma part del projecte.

La col·laboració entre el CSD i Sporttips es basa a aprofitar les sinergies entre ambdues entitats amb la voluntat d'oferir als esportistes d'alt rendiment un suport personal i professional de màxima qualitat.  L'objectiu és facilitar el desenvolupament integral de l'esportista, inclòs l'accés als millors especialistes necessaris per garantir una bona transició al món laboral i satisfer totes les seves necessitats en cada etapa de la seva vida com a esportistes d'elite i/o d'alt rendiment.

Sporttips cuenta con el aval de grandes deportistas olímpicos y paralímpicos. Su propósito es facilitar, aconsejar y acompañar al deportista tanto en el ámbito del rendimiento deportivo (coaching, psicología, fisioterapia, etc.), como en materia de salud (nutrición, medicina deportiva, etc.), educación (becas, cursos, ponencias, etc.) y también en la gestión (bolsa de trabajo, agencias de representación, etc.).

Per Albert Soler, director General d'Esports del CSD, “Sporttips suposa un recurs de gran valor per als nostres esportistes d'alt nivell amb vista a que puguin beneficiar-se d'una plataforma creada per i per a l'esportista, que els possibiliti donar a conèixer i desenvolupar els seus serveis professionals en un marc que garanteix la qualitat dels mateixos. Se sumeixi als recursos que el CSD, a través del Programa d'Atenció a l'Esportista d'Alt Nivell, posa al servei de l'esportista perquè pugui desenvolupar una carrera dual reeixida, ajustada a les demandes competitives i a l'objectiu professional de cada esportista”.

Teresa Perales, nadadora paralímpica y recientemente galardonada con el Premio Princesa de Asturias de los Deportes 2021, considera el convenio como "una excelente oportunidad de acceder a una diversidad de servicios avalados por deportistas de elite en una misma plataforma. Creo que iniciativas como Sporttips son francamente útiles para cualquier amante del deporte, sea cual sea el nivel al que esté. Además, acuerdos como este con el CSD son esenciales para que los deportistas de alto nivel podamos también aprovechar estas sinergias, así como las oportunidades personales y profesionales que nos aporta esta plataforma infinita”.

Per la seva banda, Marcos Garzo, CEO i fundador de Sporttips, considera que “l'esport és ara un dret essencial i el nostre propòsit, molt en línia amb la visió del CSD i del PROAD, és ajudar als esportistes en tots aquells serveis especialitzats que necessitin en el seu cicle de vida. En la seva etapa de formació, l'etapa de competició i professional, i de summa importància, en la seva etapa de gestió en un nou món laboral, sempre fomentant els grans valors dels esportistes”.