El CSD i SPORTTIPS signen un conveni de col·laboració per facilitar als esportistes el seu desenvolupament professional i personal

  • Sporttips és una plataforma digital (APP) que connecta als esportistes de tots els nivells amb els millors especialistes i serveis, i compta amb l'aval de destacats esportistes com Ona Carbonell, Teresa Perales, Alexia Putellas, Adri Arnaus i molts més.

 

Madrid, 12 de maig de 2022.- El Consell Superior d'Esports (CSD) signa un conveni de col·laboració amb Sporttips, una plataforma tecnològica que connecta a una comunitat inclusiva i diversa d'esportistes amb un ecosistema d'especialistes i serveis de confiança, avalats per experts i per esportistes d'elit. El conveni ha estat signat per Albert Soler, director General d'Esports, i Marcos Garzo, CEO i fundador de Sporttips, i va explicar també amb la presència de Teresa Perales, que forma part del projecte.

La col·laboració entre el CSD i Sporttips es basa a aprofitar les sinergies entre ambdues entitats amb la voluntat d'oferir als esportistes d'alt rendiment un suport personal i professional de màxima qualitat.  L'objectiu és facilitar el desenvolupament integral de l'esportista, inclòs l'accés als millors especialistes necessaris per garantir una bona transició al món laboral i satisfer totes les seves necessitats en cada etapa de la seva vida com a esportistes d'elite i/o d'alt rendiment.

Sporttips compta amb l'aval de grans esportistes olímpics i paralímpics. El seu propòsit és facilitar, aconsellar i acompanyar a l'esportista tant en l'àmbit del rendiment esportiu (coaching, psicologia, fisioteràpia, etc.), com en matèria de salut (nutrició, medicina esportiva, etc.), educació (beques, cursos, ponències, etc.) i també en la gestió (borsa de treball, agències de representació, etc.).

Per Albert Soler, director General d'Esports del CSD, “Sporttips suposa un recurs de gran valor per als nostres esportistes d'alt nivell amb vista a que puguin beneficiar-se d'una plataforma creada per i per a l'esportista, que els possibiliti donar a conèixer i desenvolupar els seus serveis professionals en un marc que garanteix la qualitat dels mateixos. Se sumeixi als recursos que el CSD, a través del Programa d'Atenció a l'Esportista d'Alt Nivell, posa al servei de l'esportista perquè pugui desenvolupar una carrera dual reeixida, ajustada a les demandes competitives i a l'objectiu professional de cada esportista”.

Teresa Perales, nedadora paralímpica i recentment guardonada amb el Premi Princesa d'Astúries dels Esports 2021, considera el conveni com "una excel·lent oportunitat d'accedir a una diversitat de serveis avalats per esportistes d'elite en una mateixa plataforma. Crec que que iniciatives com Sporttips són francament útils per a qualsevol amant de l'esport, sigui el que sigui el nivell al que estigui. A més, acords com aquest amb el CSD són essencials perquè els esportistes d'alt nivell puguem també aprofitar aquestes sinergies, així com les oportunitats personals i professionals que ens aporta aquesta plataforma infinita”.

Per la seva banda, Marcos Garzo, CEO i fundador de Sporttips, considera que “l'esport és ara un dret essencial i el nostre propòsit, molt en línia amb la visió del CSD i del PROAD, és ajudar als esportistes en tots aquells serveis especialitzats que necessitin en el seu cicle de vida. En la seva etapa de formació, l'etapa de competició i professional, i de summa importància, en la seva etapa de gestió en un nou món laboral, sempre fomentant els grans valors dels esportistes”.