Irene Lozano despedix a l'equip espanyol d'Halterofília que competirà en el Campionat d'Europa de Moscou

En su último acto al frente del CSD, la secretaria de Estado para el Deporte ha destacado que “este campeonato es muy especial"

La secretària d'Estat per a l'Esport i presidenta del Consell Superior d'Esports (CSD), Irene Lozano, ha despedit hui als integrants de l'equip espanyol d'halterofília que competiran en el Campionat d'Europa Absolut 2021 que tindrà lloc a Moscou (Rússia) del 03 a l'11 d'abril. 
 
Lozano, en el qual ha sigut el seu últim acte com a màxima responsable del CSD, ha volgut destacar la importància de la celebració d'un campionat com a est, “suposa la volta a una certa normalitat després d'un any molt complicat. Han sigut uns mesos molt difícils on hem hagut de gestionar la incertesa, però no hi ha fermall millor que poder veure-us competir de nou”. “Ens aneu a fer sentir superorgullosos, representeu la integritat i els valors positius de l'esport, em porte molt de tots vosaltres. Us desitge molta sort, molt ànim i molta força””, ha conclòs. 
 
En l'acte també ha intervenut la triple medallista olímpica, Lydia Valentín, i el president de la Real Federació Espanyola d'Halterofília. Tots dos han agraït a la secretària d'Estat la labor realitzada al capdavant del CSD durant un any “tan complex”. “Gracias Irene pel teu recolze en estos mesos tan durs i molta sort en el futur”, ha ressenyat l'esportista espanyola. Sobre el Campionat d'Europa del cap de setmana vinent, tant el president com l'halterófila, han destacat la transcendència que té ja que és clau per a aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. 
 
A més de Lydia Valentín, han estat presents la resta d'integrants de l'equip nacional: Atenery Hernández, Irene Martínez, Acorán Hernández, David Sánchez, Andrés E. Mata i Marcos Ruíz; així com el president de la Federació Espanyola d'Halterofília, Constantino Iglesias i el seleccionador nacional, Matías Fernández, acompanyat per la resta de membres de l'equip tècnic.