Irene Lozano acomiada a l'equip espanyol d'Halterofília que competirà en el Campionat d'Europa de Moscou

En el seu últim acte al capdavant del CSD, la secretària d'Estat per a l'Esport ha destacat que “aquest campionat és molt especial"

La secretària d'Estat per a l'Esport i presidenta del Consell Superior d'Esports (CSD), Irene Lozano, ha acomiadat avui als integrants de l'equip espanyol d'halterofília que competiran en el Campionat d'Europa Absolut 2021 que tindrà lloc a Moscou (Rússia) del 03 a l'11 d'abril. 
 
Lozano, en el qual ha estat el seu últim acte com a màxima responsable del CSD, ha volgut destacar la importància de la celebració d'un campionat com a est, “suposa la volta a una certa normalitat després d'un any molt complicat. Han estat uns mesos molt difícils on hem hagut de gestionar la incertesa, però no hi ha fermall millor que poder veure-us competir de nou”. “Ens aneu a fer sentir superorgullosos, representeu la integritat i els valors positius de l'esport, em porto molt de tots vosaltres. Us desitjo molta sort, molt ànim i molta força””, ha conclòs. 
 
En l'acte també ha intervingut la triple medallista olímpica, Lydia Valentín, i el president de la Real Federació Espanyola d'Halterofília. Tots dos han agraït a la secretària d'Estat la labor realitzada al capdavant del CSD durant un any “tan complex”. “Gracias Irene pel teu recolzo en aquests mesos tan durs i molta sort en el futur”, ha ressenyat l'esportista espanyola. Sobre el Campionat d'Europa del cap de setmana vinent, tant el president com l'halterófila, han destacat la transcendència que té ja que és clau per aconseguir una plaça pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. 
 
A més de Lydia Valentín, han estat presents la resta d'integrants de l'equip nacional: Atenery Hernández, Irene Martínez, Acorán Hernández, David Sánchez, Andrés E. Mata i Marcos Ruíz; així com el president de la Federació Espanyola d'Halterofília, Constantino Iglesias i el seleccionador nacional, Matías Fernández, acompanyat per la resta de membres de l'equip tècnic.