María José Regna, a Carolina Marín: “El teu afany de superació, el teu esforç i la teva constància et van a portar de nou pel cap alt alt”

Madrid, 18 de febrer de 2019.- El Consell Superior d'Esports (CSD) ha albergat avui la conferència de premsa de Carolina Marín sobre l'evolució de la seva lesió de genoll sofert a la fi de gener mentre disputava la final del Masters d'Indonèsia de bàdminton.

A l'acte ha assistit la presidenta del CSD, María José Regna, qui ha transmès a la jugadora espanyola tot l'ànim i el respatller de la institució que dirigeix. En aquest sentit, li ha recordat que té a la seva disposició tots els mitjans humans i tècnics existents en les instal·lacions del CAR de Madrid perquè la seva recuperació es produeixi de la millor manera possible.

A més, Regna s'ha mostrat convençuda que Carolina Marín tornarà a estar en els primers nivells de competició quan conclogui la seva rehabilitació: “ets molt gran, el teu afany de superació, el teu esforç i la teva constància et van a portar de nou pel cap alt alt. No ho dubtis, nosaltres no ho dubtem, estem amb tu”.

Finalment, la presidenta del CSD li ha agraït ser  “una icona” al món del bàdminton i fer així que “milions de nens vulguin practicar aquest esport”. “Has obert un camí impressionant del que estem molt orgullosos”, ha conclòs. 

Carolina Marín: “Tornaré quan estigui segura al 200%”

La tres vegades campiona del món ha reconegut que els primers dies després de la lesió van ser “horribles”, però que després de l'operació va canviar la seva mentalitat i va començar a pensar en les coses positives del succeït. “La motivació segueix estant aquí, no se'ns ha anat. Hi ha hagut dolor i sofriment i queda molt per sofrir, però tinc clar l'objectiu”, ha explicat.
En relació a la seva volta a la competició, Carolina Marín, ha comentat que “no es marca temps, serà quan la meva confiança i el meu genoll estiguin segures al 200%” i que ara afronta aquests mesos com “un nou repte” que té com a objectiu final arribar a Tòquio 2020 en les millors condicions i amb opcions de “aconseguir una medalla”.  

A més ha volgut agrair el suport rebut per part del seu equip, dels metges, dels afeccionats i dels patrocinadors, “sense ells seria impossible estar en bones condicions”, ha afirmat. 

Carolina Marín ha estat acompanyada pel seu entrenador, Fernando Rivas, que ha explicat que la lesió “va a servir per millorar el ventall tàctic, és una oportunitat per transformar tècnicament a Carolina”. “Vindran moments difícils, però junts els anem a superar amb la mirada posada a Tòquio", ha afegit.

Respatller dels patrocinadors

En l'acte també han estat presents els representants de les diferents marques patrocinadores de Carolina Marín. En nom de tots ells ha intervingut Javier Tebas, president de LaLiga, marca que acompanya a la jugadora de Huelva des de fa anys.

D'ella Tebas ha destacat el seu “esperit de lluita i de sacrifici” i s'ha mostrat convençut que “aquesta moral que poses en les teves competicions la vas a seguir posant per defensar el pavelló i deixar-ho en el més alt”. “Tens a tots els espanyols darrere empenyent-te”, ha conclòs.

Foto de grup María José Regna i Carolina Marín