Univers Dona II

UNIVERS DONA II és un programa que té per objecte la promoció i l'increment de la participació femenina en tots els àmbits de l'esport, per contribuir a la millora i transformació social a través dels valors de l'esport. Se cerca aconseguir una societat més igualitària on la dona i l'esport siguin part essencial del creixement del país.

Univers Mujer II pretén aprofundir en la dimensió social i cultural de l'esport per impulsar un canvi en l'estil de vida dels espanyols i fomentar l'esport en les dones, mitjançant la seva promoció i visibilización.

Univers Dona II es materialitza en l'engegada de projectes que cerquin la difusió i promoció de l'esport femení a través de 5 grans pilars d'actuació:

  1. Formació com a element d'excel·lència
  2. Pla de desenvolupament esportiu: des de la base fins a l'elit
  3. Visibilización i promoció de la dona en l'esport i en la societat
  4. Liderazgo
  5. Dona, salut i esport.

La declaració del Programa Univers Dona II com a Esdeveniment d'Excepcional Interès Públic (AEIP) permet l'obtenció d'importants beneficis fiscals a aquelles empreses que col·laborin amb la difusió de l'esdeveniment i realitzin una aportació a títol donatiu a aquest programa.

El període de vigència del programa Univers Dona II s'estén de l'1 de gener de 2019 fins al 31 de desembre de 2021.

DOCUMENTACIÓ:

 

Manual d'identitat corporativa i d'ús per a empreses col·laboradores del programa Univers Dona II:  En aquest document es determinen els estàndards d'utilització dels logotips i/o imatge; els criteris per a la quantificació dels diferents beneficis fiscals que preveu la normativa actual; estableix els suports publicitaris per a la seva divulgació i la base de deducció dels mateixos, les modalitats de despeses de publicitat dels mitjans de comunicació col·laboradors; els plans i programes d'actuació que es realitzin en el marc del Pla. A més, es defineix tant el procediment de reconeixement dels beneficis fiscals com els models de documentació a aportar per les empreses col·laboradores i establir la normativa aplicable a aquest procediment: 

- DESGRAVAMENT PUBLICITAT:

- MECENATGE PRIORITARI: