Víctor Francos vas agafar aquest cap de setmana a Tarragona a competicions de rem, natació, orientació i atletisme

Madrid, 30 de juny de 2023. El president del Consell Superior d'Esports (CSD) i secretari d'Estat per a l'Esport, Víctor Francos, tindrà aquest cap de setmana una intensa agenda esportiva a Tarragona, on assistirà a competicions de rem, natació, orientació i atletisme.

Víctor Francos assistirà el dissabte 1 de juliol, a partir de les 11:30 hores, a la regata en format “beach sprint”, que es disputa a la Platja El Miracle. Estarà acompanyat de la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, i del Gerent del Patronat Municipal d'Esports, Ramon Cuadrat.

A la tarda, a partir de les 17:00 hores, està prevista la visita institucional a l'Ajuntament de Tarragona, on serà rebut per l'alcalde Rubén Viñuales, regidors de l'equip de govern i portaveu dels grups municipals.

Tras signar el llibre d'honor de l'Ajuntament de Tarragona, el president del CSD i secretari d'Estat per a l'Esport es desplaçarà a l'Anella Mediterrània, per seguir en directe el Campionat de Catalunya d'estiu infantil de natació. Posteriorment, a partir de les 19:00 hores, assistirà a una carrera d'orientació dels Campionats d'Espanya Escolars per seleccions autonòmiques en Ferrari Land, en el complex de Port Aventura.

El diumenge, 2 de juliol, Víctor Francos completarà la seva agenda del cap de setmana amb la seva assistència al Campionat d'Espanya d'atletisme de categoria sub-23, en la Pista de Atletismo “Natalia Rodríguez”, on atendrà als mitjans de comunicació.

Aquest divendres, Víctor Francos ja va visitar les instal·lacions del Centre de Tecnificació dels Terres de l’Ebre (CTETE), situat a Amposta, acompanyat de l'alcalde de la localitat, Adam Tomàs, i del regidor d'Esports i Turisme Esportiu, Marc Fornós, a més del director del CTETE, Ignasi Fàbregues. Allí va conèixer la residència d'esportistes, amb 44 places repartides en 22 habitacions dobles, així com algunes de les instal·lacions de l'àrea esportiva que compta amb més de 60.000 m².

_________________________________________

DIA: Domingo, 2 de juliol de 2023


HORA: 12:15 hores, després de l'entrega de premis


LLOC: Pista d'Atletisme “Natalia Rodríguez”