José Manuel Rodríguez Uribes recibe a Ilia Topuria, campeón mundial de peso pluma de la UFC

Després de l'encontre amb el president del CSD, Topuria ha volgut conéixer les instal·lacions del CAR de Madrid
  • Després de l'encontre amb el president del Consell Superior d'Esports (CSD), Ilia Topuria ha volgut conéixer les instal·lacions del CAR de Madrid, on ha rebut el reconeixement de més de mig centenar d'esportistes de diferents disciplines

 

  • "Ací teniu a la vostra disposició les millors instal·lacions, així que aprofiteu-ho. Confieu en vosaltres mateixos”, ha dit el flamant campió del món de pes ploma de la UFC

 

Madrid, 23 de febrer de 2024.- El president del Consell Superior d'Esports (CSD), José Manuel Rodríguez Uribes, ha rebut este divendres en la seu de l'organisme al campió del món de pes ploma de la UFC, Ilia Topuria.

“M'ompli d'agraïment este reconeixement per part del Consell Superior d'Esports i que el seu president, José Manuel Rodríguez Uribes, em reba personalment”, ha indicat Ilia Topuria, el primer espanyol que guanya este campionat d'arts marcials mixtes.

Topuria va aconseguir fa pocs dies el cinturó després de derrotar per KO en el segon assalt a tota una llegenda de la UFC, l'australià Alexander Volkanovski.

“Sempre aspire, al marge dels meus assoliments i objectius esportius, a ser una motivació per a les noves generacions d'esportistes. Vull que reconeguen en mi el valor de la perseverança”, ha remarcat.

 

Ilia Topuria ha aprofitat la seua visita al CSD per a conéixer les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Madrid, on més de mig centenar d'esportistes de diferents disciplines s'han unit al reconeixement que hui li ha brindat el Consell Superior d'Esports.

“Teniu a la vostra disposició les millors instal·lacions, així que aprofiteu-ho. Confieu en vosaltres mateixos”, ha comentat davant els nombrosos esportistes que han volgut acompanyar-li. Molts d'ells, practicants d'arts marcials en les seues diferents especialitats, que entrenen cada dia en el CAR de Madrid.

 

Enllaç per a descàrrega d'imatges: https://flic.kr/s/ahbqjbfgdl