José Manuel Franco acomiada a les Lleones7s abans de les Spain Sevens

El president del CSD, ha visitat la Selecció espanyola femenina de la modalitat olímpica de rugbi, les Lleones7

El president del CSD ha destacat l'esforç i exemplaritat de les jugadores i els ha desitjat sort amb vista a les competicions internacionals que tindran lloc a Màlaga i Sevilla del 21 al 30 de gener

Madrid, 12 de gener de 2022.- El president del Consell Superior d'Esports (CSD), José Manuel Franco, ha visitat avui dimecres a la Selecció espanyola femenina de la modalitat olímpica de rugbi, les Lleones7s, que durant les dues properes setmanes disputarà les HSBC Spain Sevens. Una cita esportiva que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de gener a Màlaga, i 28, 29 i 30 a Sevilla.

La visita ha tingut lloc en el Complex esportiu Zona Nord de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), més conegut com a Paranimf, després de l'últim entrenament de les Lleones7s abans del seu viatge a Màlaga.

Allí, Franco ha destacat l'exemple i el sacrifici de les jugadores espanyoles de Seven, i ha recordat que compten amb tot el suport del CSD per a una “ocasió única”. “Estem orgullosos del que representeu per al rugbi i per a l'esport espanyol”, ha recalcat.

Al costat del secretari d'Estat per a l'Esport han estat la vice-rectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), Isabel García Fernández, i el president de la Federació Espanyola de Rugbi (FER), Alfonso Feijoo, qui va agrair la visita de Franco i el suport de la Complutense. Tampoc van faltar a la cita el vice-president primer de la FER, Iñaki Vergara, i el director general, Sergio Gericó.

Tots ells van ser rebuts per Eli Martínez, la mànager de les Lleones7s, així com ex-jugadora internacional i actualment també directiva de la FER. Amaia Erbina, que va exercir de capitana en absència d'Anne Fernández de Corres, va agrair la visita al president del CSD i a la vice-rectora de la UCM, a els qui va fer entrega d'unes samarretes de les Lleones7s com a record.

Aquesta és la primera vegada que les HSBC World Rugbi Sevens Sèries es disputen a Espanya i el nostre rugbi competirà tant en categoria masculina com a femenina.