Víctor Francos acompanya a Pilar Alegría en el seu primer esdeveniment esportiu com a ministra d'Esports

Per la igualtat i la integració, Pilar Alegría ha triat un partit de bàsquet en cadira de rodes

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Víctor Francos, ha acompanyat aquest dissabte a la ministra d'Educació, Formació Professional i Esports i portaveu del Govern, Pilar Alegría, al partit de la vuitena jornada de la Divisió d'Honor de bàsquet en cadira de rodes entre l'IMF Getafe i l'Amiab Albacete.

El partit, disputat en el Complex Esportiu Municipal Alhóndiga - Sector III de Getafe, va acabar amb victòria de l'equipo visitant, per 41-85.

Se tracta del primer esdeveniment esportiu al que vas agafar Pilar Alegría des que va assumir la cartera d'Esports.

“Ja vaig parlar en la presa de possessió de la importància de l'esport i l'educació per millorar la vida de la gent. I he triat un partit de bàsquet en cadira de rodes, que a més és mixt, per assistir al meu primer acte com a ministra d'Esports perquè és un dels millors exemples per afavorir la igualtat i la integració de les persones, dues polítiques transversals fonamentals per a aquest Govern”, ha assenyalat Alegría.

Al partit també han assistit l'alcaldessa de Getafe, Sara Hernández; el president del Comitè Paralímpic Español, Miguel Carballeda; i el president de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacidad Física (FEDDF), Enrique Álvarez, entre altres autoritats.