Rodríguez Uribes es reunix amb la presidenta de la Lliga F, Beatriz Álvarez

L'encontre es produïx en el marc de col·laboració que unix a les dos entitats des de la posada en marxa de la lliga femenina professional

Madrid, 27 de febrer de 2024.- El president del Consell Superior d'Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, s'ha reunit este dimarts en la seu de l'organisme amb la presidenta de la Lliga Professional de Futbol Femení (Lliga F), Beatriz Álvarez.

Este encontre s'ha produït en el marc de col·laboració que unix a les dos entitats des de la posada en marxa de la primera lliga femenina professional del nostre país.

El Consell Superior d'Esports està impulsant el desenvolupament i la professionalització del futbol femení espanyol amb una inversió econòmica sense precedents.

A través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el Consell Superior d'Esports està promovent la millora de les infraestructures dels clubs, amb una convocatòria de 18 milions d'euros, i la subvenció per valor d'1,5 milions per als clubs independents que militen en la màxima categoria.

A açò se sumen les ajudes per valor de 5 milions d'euros en 2022 i de 7,5 milions en 2023 destinats a la Lliga F. Esta col·laboració continuarà en 2024, ja que el Consell Superior d'Esports es va comprometre a recolzar el desenvolupament de la Lliga F durant les seues tres primers anys.