Pilar Alegría i Víctor Francos assisteixen al partit entre Espanya i Itàlia en Pasarón

La selecció femenina de futbol, classificada per a les semifinals de la Lliga de Nacions, es manté en la baralla per una plaça olímpica

Pontevedra, 1 de desembre de 2023.- La ministra d'Educació, Formació Professional i Esports, Pilar Alegría, i el president del Consell Superior d'Esports, Víctor Francos, van assistir aquest divendres a Pontevedra al cinquè partit de la fase de grups de la Lliga de Nacions entre les seleccions femenines de futbol d'España i Itàlia.

El estadi municipal de Pasarón va ser l'escenari d'un partit que va acabar amb victòria visitant, per 2-3.

Pese a aquest resultat advers i a l'espera de completar la fase de grups el proper 5 de desembre a Màlaga enfront del combinat de Suècia, la selecció espanyola femenina de futbol està classificada matemàticament per a la fase final de la Lliga de Nacions.

En febrer de 2024 l'equip espanyol afrontarà les semifinals d'aquest torneig, classificatori pels Jocs Olímpics. Si accedeix a la final, la selecció s'asseguraria la seva participació a París 2024. Seria la primera vegada que Espanya tindria representació en el torneig olímpic femení de futbol.