Capçalera

Setmana Europea de l'Esport

Agenda de la Setmana Europea de l'Esport 2019

Vols guanyar una samarreta signada per Pau Gasol?

Des del Consell Superior d'Esports et proposem el repte de visitar els museus estatals de Madrid i fer-ho caminant d'un a un altre. Segueix-nos en qualsevol de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram) i comparteix el teu recorregut entre els museus usant els hashtags #BeActive #HazDeportePracticaCultura. Les fotografies i videos més originals entraran en un concurs el guanyador del qual es portarà una samarreta signada per Pau Gasol.

L'esport és salut. La cultura, també

Sabies que?

  • Un passeig de mitja hora t'ajuda a cremar unes cent calories.

  • Caminar diàriament redueix les patologies del cor i nerorológicas, enforteix ossos/ossos, tonifica músculs i afavoreix el somni i el somriure.

  • La pràctica cultural o en activitats creatives redueix l'ansietat, l'estrès i la depressió.

  • La Setmana Europea de l'Esport cerca apropar l'esport, l'activitat física i els hàbits saludables a tota la societat, al marge d'edat, gènere, condició i capacitat. Des del Consell Superior d'Esports entenem que fer exercici mentre omplim la ment de bellesa, coneixements, reflexions o experiències és la millor inversió possible per a la nostra salut.

Fes esport, practica cultura

  • Amb motiu de la V edició de la Setmana Europea de l'Esport, promoguda per la Comissió Europea i organitzada en col·laboració amb el Consell Superior d'Esports, et proposem un repte: visitar els museus estatals de Madrid i fer-ho caminant d'un a un altre. Gaudeix de l'oferta d'una de les grans capitals mundials de l'art i la cultura mentre fas exercici
  • Segueix el nostre plànol i descobreix la distància, el temps, els passos recorreguts i les calories gastades en cada trajecte.
  • Comparteix els teus recorreguts i visites a les teves xarxes socials amb les etiquetes: #BeActive  #PracticaCultura
  • Grans esportistes espanyols ja ho han fet. Segueix els seus passos.

Descarrega la informació amb les activitats de la Setmana Europea de l'Esport 2019

Descarrega el plànol-guia amb les dades (durada, nombre de passos, km recorreguts, calories consumides) elaborats per l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport (AEPSAD).

Descarrega les bases legals del concurs de la samarreta signada per Pau Gasol

Be Activi Night Ciudad Real